Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips DAV/2 PHP/5.3.27 [REQUEST_URI] => /blog/februari-2015-kilimanjaro-de-hoogste-berg-van-afrika/ [REDIRECT_UNIQUE_ID] => XJUR4LkbjMQAAEUBRJ8AAAAH [REDIRECT_STATUS] => 200 [UNIQUE_ID] => XJUR4LkbjMQAAEUBRJ8AAAAH [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Tue, 22 Jan 2019 15:23:19 GMT [HTTP_HOST] => www.stichtingiamsport.nl [HTTP_CONNECTION] => Keep-Alive [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip [PATH] => /usr/local/bin:/usr/bin:/bin [SERVER_SIGNATURE] =>
I Am Sport » Februari 2015 | Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika

Februari 2015 | Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika

Yes ik heb de reis geboekt (bij Mountain Netwokr). Ik ga mijn grenzen verleggen en ga deze nieuwe uitdaging graag aan.
Ja, ik ga deze berg beklimmen en nee, dit heb ik nog NOOIT gedaan. En ja, ook ik vind het spannend.

Het is eigenlijk nooit een wens geweest om een berg te beklimmen tot vorig jaar!
Waarom ik het doe? En, om te laten zien dat je alles kunt, zolang je maar echt wilt en niet opgeeft, maar vooral om geld in te zamelen voor de stichting. Als ik maar een klein beetje een leven van een kind beter of plezierige kan maken, doe ik dat graag.

Natuurlijk is het schitterend om op de hoogste berg van Afrika te staan en mooie foto’s te maken, maar vooral om het in teamverband naar boven weten te redden, elkaar helpen, motiveren en van elkaar leren. Hier sta ik heel erg voor open en kijk ik heel erg naar uit. Het zal een innerlijke reis worden, een reis waarin ik mijzelf weer een beetje beter leer kennen.

Klik hier voor meer informatie over de beklimming.

————————————————————————————————————————————–

DAGBOEK KILIMANJARO

1. Aankomst Kilimanjaro: alles behalve relaxed
  2. Wel of niet vertrekken? Het verlossende woord
  3. De Weg naar de Top: The Roof Of Afrika

————————————————————————————————————————————–

Wil jij kinderen in Nederland ook helpen aan het brengen van een beter leven, meer plezier of een betere toekomst?

Doneer buttonlr