Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2 [REQUEST_URI] => /events/red-apple-trappenloop-2017/ [USER] => cs052 [HOME] => /home/cs052 [SCRIPT_NAME] => /index.php [QUERY_STRING] => [REQUEST_METHOD] => GET [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [REDIRECT_URL] => /events/red-apple-trappenloop-2017/ [REMOTE_PORT] => 42172 [SCRIPT_FILENAME] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html/index.php [SERVER_ADMIN] => webmaster@stichtingiamsport.nl [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html [CONTEXT_PREFIX] => [REQUEST_SCHEME] => http [DOCUMENT_ROOT] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html [REMOTE_ADDR] => 35.175.179.52 [SERVER_PORT] => 80 [SERVER_ADDR] => 62.84.244.129 [SERVER_NAME] => www.stichtingiamsport.nl [SERVER_SIGNATURE] => [PATH] => /sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip [HTTP_CONNECTION] => Keep-Alive [HTTP_HOST] => www.stichtingiamsport.nl [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Fri, 22 Mar 2019 16:53:13 GMT [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5 [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) [proxy-nokeepalive] => 1 [UNIQUE_ID] => XRC@vDFqOdTJRgw8h9FbnwAAAHw [REDIRECT_STATUS] => 200 [REDIRECT_UNIQUE_ID] => XRC@vDFqOdTJRgw8h9FbnwAAAHw [FCGI_ROLE] => RESPONDER [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1561378492.1198 [REQUEST_TIME] => 1561378492 )
I Am Sport » Red Apple Trappenloop 28 mei 2017

Red Apple Trappenloop 28 mei 2017

28 May 201710:00 - 15:00

SkypeScraperRun, Trappenloop Stichting I Am Sport
Stichting I Am Sport (opgericht Rotterdam 2014) zamelt geld in voor zieke en hulpbehoevende kinderen door middel van sportieve activiteiten. Waar focussen wij ons op in 2017?

Stop SMA
Kent u Guus nog? Guus heeft de slopende spierziekte SMA. Wij hebben hem in 2016 geholpen aan een aanbouw aan zijn huis, zodat hij zich vrijer en beter kan bewegen in zijn eigen huis. Maar er zijn zoveel meer kinderen zoals Guus, die onze hulp hard kunnen gebruiken. Wij geven daarom niet op. Stop SMA! Dat is wat wij willen. SMA is een progressieve spierziekte die leidt tot steeds zwakkere en uiteindelijk verlamde spieren. SMA verkort het leven van deze kinderen. Helpt u ons om hen te helpen?

Het doel?
Minimaal € 10.000,-

Wat houdt Skyscraperrun in?
Trappenloop in The Red Apple, wolkenkrabber aan de rand van het centrum van Rotterdam: 40 verdiepingen van 642 treden. Op 11 oktober 2015 was de eerste run en dit was een groot succes. Lees hier hoe het gegaan is en wat de tijden zijn geweest, ga jij deze verslaan?

Doneren kan direct via deze link.

Doelgroep

1. Tijdlopers: Mannen en vrouwen (vanaf 15 jaar) die deze uitdaging aan willen gaan en een betere tijd neer willen zetten.
  2. Kinderen: tot 14 jaar die willen zien hoeveel verdiepingen ze willen lopen
  3. Sponsorloop: Mannen en vrouwen (vanaf 17 jaar) die graag willen helpen en willen zien hoe ver ze komen.

28 mei 2017

Informatie Evenement
Wanneer? zondag 28 mei 2017
Programma? Programma trappenrun 28 mei 2017
Wat? Trappenloop van 642 treden
Waar? Red Apple Rotterdam (Wijnbrugstraat, 3011 xw)
Inschrijfgeld? € 25,- tijd- en sponsorloop | € 7,50 voor kinderen
Daarnaast verwachten we dat iedere deelnemer zich inzet om een poging te doen om sponsorgeld op te halen voor het goede doel.
Doneer pagina? Stop SMA, doneer nu!

Snelste tijd tot nu toe: 4.04.97 minuten

Interview Radio Rijnmond trappenloop 11 oktober 2015, Middag aan de Maas

Foto’s: klik hier

MELD JE DIRECT AAN!
Ik zet me in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en verklaar bij aanmelding gezond te zijn. Ik weet dat deelname op eigen risico is en ga akkoord dat Stichting I Am Sport geen aansprakelijkheid kan aanvaarden. De deelnemer garandeert dat hij/zij in goede gezondheid verkeert.

Daarnaast verwachten we dat iedere deelnemer zich inzet om een poging te doen om sponsorgeld op te halen voor het goede doel. We streven er met alle deelnemers naar om de teller op € 10.000 te krijgen!

Betaal hier je inschrijving: Inschrijfgeld Red Apple Trappenrun 28 mei 2017
(Let op, daarna hieronder nog het inschrijfformulier invullen en verzenden 😉

Inschrijfformulier

[text* Reden/Motivatie deelname id:cf-Reden/Motivatie deelname placeholder "Reden/Motivatie deelname"]

Let op! Alle velden dienen ingevuld te worden om het formulier succesvol te kunnen verzenden, ook ‘reden deelname’.