Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2 [REQUEST_URI] => /events/trappenrun-stichting-i-am-sport/ [USER] => cs052 [HOME] => /home/cs052 [FCGI_ROLE] => RESPONDER [REDIRECT_UNIQUE_ID] => XOHiV4j4y0oid4XpL8bpKgAAAR0 [REDIRECT_STATUS] => 200 [UNIQUE_ID] => XOHiV4j4y0oid4XpL8bpKgAAAR0 [proxy-nokeepalive] => 1 [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5 [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Fri, 22 Mar 2019 16:50:27 UTC [HTTP_HOST] => www.stichtingiamsport.nl [HTTP_CONNECTION] => Keep-Alive [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip [PATH] => /sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin [LD_LIBRARY_PATH] => /usr/lib/apache:/usr/local/icu/lib:/usr/local/lib64:/usr/local/lib:/usr/lib64:/usr/lib:/lib64:/lib [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_NAME] => www.stichtingiamsport.nl [SERVER_ADDR] => 62.84.244.129 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 54.167.47.248 [DOCUMENT_ROOT] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html [REQUEST_SCHEME] => http [CONTEXT_PREFIX] => [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html [SERVER_ADMIN] => webmaster@stichtingiamsport.nl [SCRIPT_FILENAME] => /home/cs052/domains/stichtingiamsport.nl/public_html/index.php [REMOTE_PORT] => 38190 [REDIRECT_URL] => /events/trappenrun-stichting-i-am-sport/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1558307415.5305 [REQUEST_TIME] => 1558307415 )
I Am Sport » Red Apple trappenloop Stichting I Am Sport

Red Apple trappenloop Stichting I Am Sport

11 October 201510:00 - 15:00

DE TRAPPENLOOP WAS EEN GROOT SUCCES! WE HEBBEN MAAR LIEFST € 4.200,- OPGEHAALD VOOR SMA ONDERZOEK!

BIJ DEZE DE TIJDEN VAN DE DEELNEMERS.

Tijden deelnemers trappenloop 2015

Winnaars Trappenloop Red Apple I Am Sport

Donatie overzicht
Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet, support en deelname!

• Fabian Touw € 740,00
  • Team Hairish, Nienke & Vincent € 520,00
  • Rutger Meijer € 444,00
  • Randolf van Lambalgen € 377,25
  • Roy Bruijn € 280,00
  • Léon de Liefde € 275,00
  • Hugo Abers € 250,00
  • Dave van der Wal € 250
  • Marjolein Poot € 195,00
  • Ineke Hijmans € 146,00
  • Wouter Tebbe € 75,00
  • Ivanka Schaarman € 70,00
  • Danny Corbeau € 50,00
  • Marko Banjanin € 50,00
  • Dirk-Jan Patijn € 50,00
  • Vaughn Billingy € 5,00

Foto’s: klik hier

Red AppleSkypeScraperRun, Trappenloop Stichting I Am Sport
Stichting I Am Sport (opgericht Rotterdam 2014) zamelt geld in voor zieke en hulpbehoevende kinderen door middel van sportieve activiteiten.

Waar zamelen wij geld voor in?
Het komende jaar helpen we hele arme kinderen met hun zwemdiploma en helpen we geld in te zamelen voor het SMA onderzoek bij kinderen.

SMA de wereld uit stichting i am sport

Wat is SMA? Dit is een erfelijke ziekte die leidt tot spierzwakte. Bij alle patiënten met SMA worden de spieren steeds zwakker. De spieren hebben steeds minder kracht. Bij de zwaarste vorm kan het kind nooit zelfstandig lopen of zelfs nooit zelfstandig zitten. Het doel van het SMA onderzoek is om nu eindelijk eens een behandeling voor deze ziekte te vinden, iets dat er tot de dag van vandaag niet is.

Wat houdt Skyscraperrun in? HET EVENT IS INMIDDELS GEWEEST, U KUNT ZICH WEER AANMELDEN VOOR DE EDITIE VAN 2016!
Trappenloop in The Red Apple, wolkenkrabber aan de rand van het centrum van Rotterdam: 40 verdiepingen van 642 treden.

Doneren kan via NL96RABO 0154 4402 72 onder vermelding:
Trappenrun + naam’ van degene die jij sponsort.

Mannen en vrouwen die deze uitdaging aan willen gaan!
Zondag 11 oktober 2015 (Datum 2016 volgt)

Informatie Evenement
Tijd? Start 10.00 uur
Wat? Trappenloop van 642 treden
Waar? Red Apple Rotterdam (Wijnbrugstraat 3011 xw)
Inschrijvingskosten? Voor deelname € 15, daarvoor krijg je een eigen pagina op onze website, een polsbandje, drinken en een lunchpakket.
Daarnaast verwachten we dat iedere deelnemer zich inzet om een poging te doen om minimaal € 250 op te halen aan sponsorgeld voor het goede doel.

Deelnemers
Mannen

• Fabian Touw, sponsordoel gehaald! klik hier voor de status.
  • Roy Bruijn, sponsordoel gehaald! klik hier
  • Randolf van Lambalgen, sponsordoel gehaald! klik hier
  • Danny Corbeau, klik hier voor de status.
  • Léon de Liefde, sponsordoel gehaald! klik hier
  • Dave van der Wal, klik hier voor de status.
  • Rutger Meijer, sponsordoel gehaald! klik hier
  • Vaughn Billingy, klik hier voor de status.
  • Hugo Abers, sponsordoel gehaald! klik hier
  • Wouter Tebbe, klik hier voor de status.
  • Marko Benjanin, klik hier voor de status.
  • Dirk-Jan Patijn, klik hier voor de status.
  • Ivanka Schaarman, klik hier voor de status.
  • Ineke Hijmans, klik hier voor de status.
  • Marjolein Poot, klik hier voor de status.
  • Team Hairish, sponsordoel gehaald! klik hier

Wil je onze materialen sponsoren? Klik dan hier.

Promotievideo Trappenrun Stichting I Am Sport: klik hier
Promotievideo Fabian, 642 treden tijd 4.30 min: klik hier
Interview Radio Rijnmond, Middag aan de Maas

MELD JE DIRECT AAN!
Ik zet me in om € 250,- in te zamelen en verklaar bij aanmelding gezond te zijn. Ik weet dat deelname op eigen risico is en ga akkoord dat Stichting I Am Sport geen aansprakelijkheid kan aanvaarden.

Inschrijfformulier

[text* Reden/Motivatie deelname id:cf-Reden/Motivatie deelname placeholder "Reden/Motivatie deelname"]

Let op! Alle velden dienen ingevuld te worden om het formulier succesvol te kunnen verzenden, ook ‘reden deelname’.

De hardloopwinkel Rotterdam schoenen en kleding
Ibis Hotel Rotterdam logoCars & Joy Sponsor trappenloop red apple stichting i am sport