I Am Sport » Wouter – Besmet door het ‘klimvirus’

Wouter – Besmet door het ‘klimvirus’

Reizen is zijn lust en zijn leven. Zowel privé met partner Marjolein en dochter Ilse-Sophie, als in zijn functie als Vice President International Sales voor een Fins bedrijf. Verveling komt niet in Wouters vocabulaire voor. Lezen, koken, golf, hardlopen, sporten bij FTPT, de renovatie van hun huis, zich verdiepen in de gewoontes van andere culturen… Hobby’s en interesses genoeg om zich mee te vermaken.

Waarom de Mont Blanc?
‘Vóór de geboorte van mijn dochter was ik veel in de Alpen. Bergen brengen me namelijk enorm veel rust. Helaas bereikte ik nog nooit de top van de Mont Blanc. Toch houden bergen een enorme aantrekkingskracht. Het virus sloeg vorig jaar weer toe toen ik met mijn dochter Ilse-Sophie en partner Marjolein de bergen in ging. Fabian hoefde niet lang op mijn antwoord te wachten: Ja! Zeker omdat ik na een zware knieoperatie op m’n 25e niet meer had verwacht ooit nog te kunnen sporten. Maar door een sporttherapeut en pure wilskracht kon ik na een jaar toch weer aan de gang. En hoe mooi is het dat we dit kunnen doen voor Guus? Onze kleine tijger van 2, die moet vechten tegen de ongeneeslijke spierziekte SMA. Ik hoop echt dat we gezamenlijk de top halen!’

Hoeveel van de 4.800 meter sponsor jij mij?
KLIK HIER

Meer informatie? Klik hier.